mandag den 6. august 2012

Aftenballade

"Så må du også lade være med at lave ballade, Mor..."

Det var Tvittens svar til mig, da jeg under aftenputteritualet i går undskyldte, at jeg havde hævet stemmen under et mindre intermezzo lidt tidligere på aftenen. Et meget fint svar, synes jeg. Og et, som mindede mig om, at mit voksende søvnunderskud ikke er en ven af min tålmodighed og altså ikke er egnet for børn. Sådan. Hun er altså klog, hende Tvitten, og god til at sige tingene som de er.

Bortset fra det lille sammenstød i går med underskudsmor i hovedrollen, så har weekenden været rigtig god ved os. Lørdag og søndag bød bl.a. på besøg af Mormor og Bedstefar, tid hos frisør og ny frisure til både Tvitten og mig (faktisk var det første gang, at Tvitten var til frisør. Så måske man bare kan sige, at hun fik en frisure?), perleregn på værelset, swingdans og klippe, klistre og pynte smykkeskrin i sommervarmen på Kulturhavn. Og et tilfældigt møde med Tvittens kæreste og hans familie igår var kun prikken over i'et på sådan en sommersød søndag eftermiddag! Sådan en weekend tager vi gerne en anden gang:-)
2 kommentarer:

  1. Skønne billeder! Og den der perleregn ser da helt fantastisk ud. Kan lige forestille mig en begejstring, det har medført :-)

    Og det er så fint, når ens unger kan udtrykke sig så godt, som du beskriver, at Tvitten gjorde. Øglen sagde engang - helt stille - til HDD og jeg, der kom til at mundhugges lidt foran hende, at vi "skulle tale ordentligt". Dén sved. Men hun havde jo helt ret :-)

    SvarSlet
  2. Perleregnen vakte stor begejstring, jo tak, alle 30 gange, de blev kastet op i luften. Også hos moren, der et par dage efter sneg sig ind på værelset med en støvsuger, fordi hun var træt af at jokke barfodet rundt i lyserøde perler.

    Og ja, de er jo så vakse, de små, at vi hellere må huske at høre ordentligt efter, hvad de siger! Sikke en fin en, I også fik fra Øglen;-)

    SvarSlet