fredag den 31. maj 2013

Postmanden kom forbi

Og se, hvad han havde med! Det sødeste outfit til Tvittens Barbie-dukker, som nu endelig kan skifte nogle af deres 80'er styles ud, hvor retro de end måtte være.

Den fine jakke og den hotte kjole er en gave fra Østfronten. Og hvor ville jeg gerne eje det kreative gen, som hun har - for så kunne det være, at jeg i stedet for at sy ærmerne sammen på den ene bluse, jeg forsøgte at lave i håndarbejde i 7. klasse, kunne kreere lige så lækkert tøj til pigerne eller deres dukker. Men det gen har jeg altså ikke. I stedet er jeg heldig at kende én, der er så gavmild, at hun har syet tøj til Tvittens dukker.

Tak, Østfronten:)4 kommentarer:

 1. Hvor fint! Det må være svært at sy noget så småt tøj- Jeg er lidt vild med badekåben :)
  Posten har også været her idag, og har været her lidt for ofte på det sidste. På grænsen til det pinlige, og så gør jeg det endnu mere pinligt ved lige at undskylde overfor ham, at jeg vist shopper lidt meget for tiden...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - hvor er det sjovt:) Jeg har haft et blogindlæg i hovedet, der handlede om præcist det samme. Nemlig, at jeg næsten er kommet på fornavn med postmanden, fordi han har været forbi så mange gange:) Håber dog, at dine køb er det hele værd.

   Slet
 2. Dejligt at det kunne bruges:) Det er så hyggeligt (og et ret overskueligt projekt!) at sy dukketøj, selvom der selvfølgelig er lidt nørkleri i str. Barbie;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan bestemt bruges! Barbie-dukkerne fik lige en revival som følge af det lækre outfit:) Så tusind tak for anstrengelserne!

   Slet