fredag den 17. maj 2013

1-0 til universet og stjernebukserne

Jeg kæmpede imod, alt hvad jeg kunne i går, men til sidst måtte jeg overgive mig. Det store univers vandt, og mit gnavpotte-jeg måtte gå hjem og lægge sig, mens mit lalleglade-jeg til sidst slog armene ud og nynnede soundtracket fra the Sound of Music.

Det skulle ellers have været en af de der dage med et ringe aktivitetsniveau og nedadhængende mundvige oven på en nat præget af stress-drømme og al for lidt søvn. Men universet ville det altså anderledes.

Dagen i dag startede nemlig med den fineste lille seddel ude på køkkenbordet. Det eneste, der stod, var "Kære Pernille", og det var skrevet af Tvitten. Der behøvede heller ikke at stå mere, for jeg kunne se, hvor umage Tvitten havde gjort sig med at skrive bogstaverne, mens hun havde tænkt på mig og fået hjælp af C til at stave. Og senere bød dagen også på et spontant knus fra en sød nabo. Et besøg af Morfar. Et ondt-i-maven-af-grin-Skype-opkald med Søster i USA og et "hey, dig med stjernebukserne!".

Sidstnævnte skete, da jeg var på vej ned for at handle og blev råbt an af indehaveren af en lille tøjbutik. Hun kaldte mig ind i butikken og fortalte, at hun var kommet til at tage for mange penge for noget tøj i sidste uge, så derfor ville hun blot betale mig beløbet tilbage! Her prøvede mit gnavpotte-jeg at grynte lidt. Og nævne noget om, at jeg måske har frekventeret forretningen lidt for mange gange, når indehaveren kan huske mig. Og at jeg måske skulle gennemgå mine dankortkvitteringer lidt mere kritisk - måske endda bare gennemgå dem engang imellem. På det tidspunkt var mit lalleglade-jeg dog så langt inde i musical soundtracket, at gnavpotten måtte overgive sig helt. Og derfor tog jeg imod de tilbagebetalte penge med et meget stort smil og en bemærkning om god service.

Jeg tænker, at det hele er stjernebuksernes skyld. Med så mange fine stjerner på, kan de da også kun have en himmelsk forbindelse og bringe gode ting med sig (også selvom C mener, de kunne gå for at være natbukser). Måske jeg skulle gå en tur ned forbi banken og se, om min bankrådgiver kommer i tanke om, at jeg har nogle penge stående på en hemmelig konto?Bukserne, der tilsyneladende bringer gode ting med sig


6 kommentarer:

 1. Det lyder som en skøn dag! Og hvor ser jeres altan fin ud. Er det en af de nye på Bryggen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak - det var en skøn dag:)

   Altanen er spritny, men lejligheden er en af de ældre. Vores ejendom har netop fået dem sat op, og vi nyder at kunne slå dørene helt op og få lidt mere sol ind:)

   Slet
  2. Vi taler også meget om at gøre det i vores foreningen, men huset er fredet, så det er vist ikke så nemt at få lov. Hvis det er ok jeg spørger: hvor meget skulle I give for jeres altan?

   Slet
  3. Jeg kan ikke huske, om vores bygning også er fredet. Men der var nogle klare restriktioner på altanernes størrelse, netop fordi vores bygning er en af de gamle. Altanen kostede lidt under 100.000 - Prisen blev reduceret lidt af, at vi var flere, der delte fællesudgifter til bl.a. lifte. Men jeg kan godt forstå, I overvejer det hos jer også. Det er virkelig skønt at få en snert af udeliv og at kunne sidde lidt udenfor, selvom børnene er lagt i seng:)

   Slet
 2. Fantastisk med karma, der er i de stjernebukser (og hvor er de pæne). Natbukser, phew!, hvad ved mænd om den slags! Hav en skøn pinseferie:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja, hvad ved mænd om snit og materiale;) Håber også, I har nydt pinsen!!

   Slet