torsdag den 23. maj 2013

Lækker research
Pssst.... Sådan kan det godt se ud, når man researcher til en kommende samtale. Jeg tør ikke sige så meget endnu, for jeg er virkelig bange for at jinxe den og blive helt og aldeles tyndslidte-nerver-skuffet, hvis ikke det lykkes. Men det er noget med at arbejde et drømmested med et drømmeområde. Og jeg svæver lige nu på en lyserød sky af lykke over at være trængt igennem larmen i første omgang og få chancen for et møde. Og så siger jeg altså ikke mere. Lige nu.
13 kommentarer:

 1. Kryds med kryds på herfra. Og så må jeg sige, at den der research ser skøn ud. Noget mere sexy end min research, der i øjeblikket består af mangecifrede produktnumre, interviews med fagnørder og opklarende spørgsmål som "jamen ... den der PL928193472Q, du taler om, er den ikke fuldstændig magen til KT33710?" Snork.

  Men kryds med kryds på, blev der sagt. Hvornår ved du mere/hvornår vil du sige mere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Er sikker på, at der findes et parallelt univers et eller andet sted, hvor særligt produktnumre betragtes som hotte! Men indtil vi finder det, så har du min største respekt for at have fået gang i din business;)

   Tak for dine krydser!

   Slet
  2. P.s. Jeg ved først noget mere i starten af juni. Det er lang tid at skulle holde vejret i...

   Slet
 2. Det ser meget spændende ud :) Jeg krydser fingre for dig.

  SvarSlet
 3. Held og lykke herfra, din research lyder mere spændende end min der handler om vandløb, vandrammedirektiv mm til næste uges undervisning... GISP!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for opbakningen:) Mon ikke, at også vandrammedirektiver kan være labre? Måske hvis man udtaler det, på den helt rigtige måde..?

   Slet
 4. Jeg krydser ALT, hvad der overhovedet kan krydses for dig :) Det ser ud som noget i retning af et drømmejob ud fra researchen at dømme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - det er virkelig et spændende sted, så jeg sætter stor pris på alle krydsede lemmer;)

   Slet
 5. Wauw, det ser godt ud Pernille! Jeg er sikker på at du er den helt rette person til det job. Jeg ville ansætte dig på stedet! :) Alt mulig held og lykke. Glæder mig til, forhåbentlig, at høre mere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, Mette - tak for de søde ord:) Jeg tror også, at det ville være et sted for dig. Håber, jeg kan fortælle mere snart;)

   Slet
 6. Pøj pøj - krydser fletningerne for dig!

  SvarSlet