tirsdag den 17. juli 2012

Sommerferie - Part 2

Den første uge af vores ferie er nu gået. Og imellem blæst og byger har vi oplevet glimt af sol og sommer, hvor vi har sommerhygget og spist is og plukket blomster, fanget krabber og badet i havet (nogle har så mest bare kigget på). Og da det regnede? Da kunne vi så hygge med Farmor og forberede Tvittens 4-års fødselsdag i sommerhuset ved at bage og pynte boller, lagkage og cupcakes i bedste Rosa fra Rouladegade-stil.

Og Tvitten havde en fantastisk fødselsdag. Hun var kun en lille smule hyperaktiv fra tidlig morgen til sen aften, og forældrene var kun en lille smule trætte. Men det var skønt at fejre hende i solen med familien, som var så sød at komme langvejs fra for at være med til at synge fødselsdagssang og råbe hurra! Og være med til at opfylde en 4-årigs ønsker om prinsessekjole, prinsessesko, prinsessediadem, prinsessesmykker, prinsessebowling, prinsessetelt og prinsessebog. Suk. Tvittens prinsessefase kom samtidig med start i børnehaven sidste år og er egentlig kommet lidt bag på os, fordi hun altid har været lidt af en drengepige, der elsker at klatre højt og køre stærkt på alt, hvad der har hjul. Men hun har nu heldigvis bevaret sin indre vildbasse. Og den lod sig heller ikke fornægte, da hun det ene øjeblik kørte motorcykelræs i prinsessekjole og dertilhørende højhælede sko i Mormor og Bedstefars have i weekenden og det næste smed sig rundt i det våde græs "fordi en snegl spændte ben for hende".

Nu er vi så kommet hjem igen. Vi kan se tilbage på den første uge af vores ferie, som vi har nydt både alene og sammen med masser af familie, og det har været rigtig skønt. Men pigerne var også begyndt at blive trætte og kuldrede, så nu nyder vi at være hjemme i lejligheden. Og glæder os til endnu mere sommerferie, som vi endnu ikke har bestemt os for, hvordan skal se ud.

Når prinsesseskoen flækker, er det godt at have lidt epoxy ved hånden...

2 kommentarer:

  1. Fine billeder - elsker det med kornblomster og valmuer (:

    SvarSlet
  2. Tak for det - og så gør det ikke noget, at det er ligeså flot i virkeligheden;-)

    SvarSlet