fredag den 6. juli 2012

Og så kom de...

Og det gik så godt.

Dagen startede ellers med, at Tvitten vågnede klokken alt for tidligt om morgenen og var klar på at holde fest. Så det var nogle søvndrukne forældre, der gik igang med forberedelserne til pitabrød, balloner og skattejagt - velkommen til børnefødselsdagsland:-)

Det var sjovt at høre lyden af forventningsfulde børn nærme sig, og lyden blev kun højere, da de fik øje på Tvitten, der spændt sad i vindueskarmen og ventede på dem. De så søde ud, som de kom der på rad og række, men hold op hvor kan de også larme: De næste 20 minutter gennemgik Tvittens værelse en forvandling fra uskyldigt pigeværelse til en regulær krigszone, som jeg tror, kun hærdede jægersoldater og Steffen Jensen ville turde vove sig ind i. Tænker, det kan være lidt voldsomt for et lille barn at se sit værelse blive invaderet på den måde, men jeg synes nu, Tvitten klarede det fantastisk. Hun blev kun lidt betuttet et øjeblik, og så forsøgte hun ellers at være den gode værtinde og demonstrerede, hvilke retter af lakrids man kan trylle frem i hendes køkken. Så overskudsagtigt!

Resten af fødselsdagen foregik nede i gården, og vejret var med os. Og så er det jo ingen sag at holde havefest og nyde et festfyrværkeri af glade børn klar til skattejagt, sang og kampråb:-)
De fine flamingoer og pom pom'er spottede jeg hos Mette, som også brugte dem til Carlas fødselsdag
Så fødselsdagen var en succes for ikke mindst Tvitten, der nød at have besøg af børnehaven. Men når nu man som forælder ikke ejer hverken krea- eller værtindegenet, så kan man godt blive lidt træt bagefter. Og så er det godt, at man kan tage en tur ud i naturen og nyde blomsterne, 'balanceruten' og en is i solen.


3 kommentarer:

 1. Tillykke med hende! Og well done med børnehaveindrykket :) Jeg synes også at det lyder lidt overvældende, sådan at få invaderet sit værelse. Dejligt at hun tog det i stiv arm :) Og dejligt at I kunne rykke ud i sådan en lækker gård. Det ser skønt ud :)

  SvarSlet
 2. Tak for det:-)

  Ja, hun var sej. Men det var nu også fint med gården, som alligevel er bedre egnet til mange børn;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke! Det er stort, og virkelig krævende som forældre! Men det ser vældig hyggeligt ud det I fik lavet, og dejlig afslutning med en tur til Vestamager, det skønne sted!

   Slet