søndag den 8. juli 2012

Sommerferie - Part 1

Så blev sommerferien skudt igang denne weekend, oh yes.

Med Cirkus Summarum fredag eftermiddag (denne gang med baby på armen, som faktisk klarede 20 minutter, inden det blev for meget. Og som man havde betalt fuld pris for, for det troede man - okay, jeg - at man skulle), konstatering af brystbetændelse igen-igen lørdag morgen, suk, som lige udskød turen mod lejet sommerhus med et par timer (eller fem) og med kun lidt gråd på bagsædet af bilen lørdag eftermiddag som følge af klaustrofobiske tilstande i tætpakket bil. Men vi nåede frem. Lørdag aften. Og det var dejligt. Vi nåede at aften-dyppe tæerne i vandet, som huset ligger lige ned til, og at spise på terrassen og mærke aftensolen varme.

I dag stod den på afslapning ved stranden og gemmeleg i den store have. Vi vågnede faktisk ved, at Tvitten stod og trippede for at komme udenfor. Og da C havde lukket hende ud, løb og dansede hun frem og tilbage, som var hun en af de der forårskåde, økologiske køer, man læser om på mælken, suk (et sandt naturbarn, som endnu engang overbeviser C og jeg om, at vi nok på et tidspunkt bliver nødt til at få hus og have). Så vi har nydt at kunne åbne døren og vade lige ud i naturen, og vi har nydt firsomheden hele dagen.

Nu glæder vi os til endnu flere dage i næste uge med familiehygge, blomster og sand mellem tæerne.

4 kommentarer:

 1. Åhr, hvor ser det hyggeligt ud! Og sikke en start, sådan ca er vores feriestart også altid..Håber din brystbetændelse er ovre igen? Vi skulle have været i cirkus summarum i søndags, men Viggo kunne ikke mere ovenpå festivalen, men så er det jo så godt at de billetter er sååååååå billige??!! Det første år 'smuglede' vi Vega med ind, efter at have ringet ind og forhørt os hos cirkus summarum, der vedholdt at alle mand skulle betale...!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre, at du kan nikke genkendende til feriestarten... Det er i hvert fald skønt, når pulsen også er kommet ned.

   Og cool, at I smuglede Vega ind i sin tid;-) Jeg forstår simpelthen heller ikke, at vi skulle betale fuld pris for Mini Tvitten, som jeg læste det på deres hjemmeside. Men der skulle så vist findes en 'babybillet', hvilket jeg dog bare ikke har kunnet finde Info om (et tilfælde???!).

   Kan i øvrigt godt forstå, Viggo ikke lige kunne rumme mere oven på Roskilde. Og så er det dejligt, I som forældre tager hensyn til det:-) Tror desværre ikke, det er noget alle forældre er opmærksomme på.

   Slet
 2. Rigtig god ferie - hvor ser det dejligt ud! Og god bedring med brystbetændelsen. Det gør så nas!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak.

   Og brystbetændelsen er heldigvis på retur. Håber lidt, at den her 3. gang har forstået, at den ikke rigtig er ønsket...

   Slet