torsdag den 21. marts 2013

Varme til de kolde tæer

Åååh, hvad gør en smule sne, kulde og forkølelse Version 3.0 i marts, når man kan starte dagen sådan her!Og varme sig i badet til man får rosinhud, sole sig i påskeliljer og skråle med på sangene til Hr. Skæg-koncerten i rart selskab med børnehaveveninde N og Mor M.
Lyder jeg irriterende lalleglad? Det er jeg også. For de sidste par dage har været sjove og optimistiske.

Jeg har boltret mig i en konkret arbejdsopgave sammen med to andre. Vi har knoklet, skrevet, designet og tænkt store tanker om forretning og partnerskaber, og jeg har nydt det! Vi har indtil videre fået god respons på vores produkt og skal forhandle med kunden om flere opgaver. Så jeg tror, det er nu, der skal satses, hvis jeg virkelig gerne vil prøve det der med at blive selvstændig. 

Min indre tryghedsnarkoman sidder lidt uroligt på stolen og vil rigtig gerne spørge ind til økonomi, kundekontakter og erfaring. Mens en lidt glemt side af mig selv jubler og danser på bordene og synes, det er fantastisk at være i kontrol med sin egen situation igen, og at det da bare er en helt naturlig vej at skulle gå. 

Jeg hepper selv på den sidste, og det gør C heldigvis også. 

Det er nok også derfor, vi har været et par lalleglade forældre denne uge til et par lalleglade piger. Og som bare måtte danse til Gangnam Style forleden! Og ja, vi ved godt at sangen er so last century. Men pigerne er altså vilde med den og kan begge lave nogle helt fantastiske moves, som vi som forældre falder i svime over hver gang. Faktisk fortalte de forleden i vuggestuen om, hvor sjovt det er, at Mini Tvitten hver gang smider armene over kors til lyden af GS. Og så er det vel okay at danse til den i det skjulte lidt endnu. Jeg mener, det er vel ens pligt at danse til dårlig pop, når man er lalleglad, er det ikk'...?


2 kommentarer:

  1. Dejligt! Dejligt! Dejligt! (Og jo. Man skal danse grimt/kikset/til dårlig pop når man er fjolleglad. Sådan er reglerne.)

    SvarSlet