mandag den 24. september 2012

Sippet-Mor, go home...

Vi er blevet fire nye medlemmer rigere her i familien. De hedder Barbien Med Det Lange Røde Hår, Barbien Med Det Lyse Hår, Baby-Barbie og Far-Barbie. Mit bedste bud vil være, at de har ligget gemt væk i ca. 25 år (var der nogen, der sagde højt pandehår og neonfarvet tøj?) i en papkasse på et loft og bare ventet på at blive fundet af nogle barmhjertige sjæle. Det blev de så i weekenden. Af Tvitten og en legekammerat under arbejdsweekenden i vores gård.

De er bare så grimme. Og de lugter også lidt af mug. Men det oplever Tvitten ikke. For hende er der tale om en nyfunden kærlighed, som ikke mindst knytter sig til den oplevelse, det var at sidde i stuen hos legekammeraten og dele alle Barbie-delene imellem sig på aller fredeligste vis. Og så må sippet-Mor lige gemme sig væk og holde sin rynkenpånæsen for sig selv. Og hvem kan egentlig også sige nej til en Tvitten, der storhygger på køkkengulvet sådan en grå mandag morgen og inde i sengen, mens hun viser Mini Tvitten alle de funky tricks, sådan en Barbie kan? Ikke jeg. I dag, i hvert fald...
Barbie Med Det Lange Røde Hår 

6 kommentarer:

 1. Ah. Jeg fik glæden af den anden halvdel af jeres fund i går, da Tvittens legekammerat viste frem. Havde helt glemt, hvor meget gejl, der følger med sådan nogle dukker. Cykler, sko, tøj, ragelse... Men V er lykkelig, og det er Tvitten også, lader det til. Og nu jeg tænker efter var jeg vist også rimelig god Barbie-ambassadør, da jeg var i deres alder... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg glad for, at du også blev indviet i den skjulte skat forleden - for man tror, det er løgn: minibøffer, minipølser, minibananer, skistøvler, der ikke kan komme på foden og en enkelt Baywatch-badedragt, der ikke overlader meget til fantasien... Fik jeg nævnt, at Ken har stjerner i håret?! Men ja, de synes, det er fedt, og så kommer jeg også i tanke om, hvor fedt min søster og jeg synes, det var:-)

   Slet
 2. Hooot - hvor ser hun dejlig, firserlækker ud den Barbie! Og godt at det stadig dur, selv om det lugter af mug :-)

  Jeg har også en kasse fra 1988 på et loft et eller andet sted, den må jeg snart finde frem..

  SvarSlet
  Svar
  1. Skynd dig at finde den kasse frem!! Den er guld værd og ganske givet en garant for mange timers hygge og nostalgi;-)

   Slet
 3. Jeg glæder mig så meget til Bean opdager Barbie - der er oceaner af udstyr og bunker af tøj i provinsen. Fra 80erne og starten af 90erne. Uden mug:)

  SvarSlet
 4. En mugfri skattekiste i provinsen, der bare venter på Bean - ikke dårligt:-) Jeg tror også, det er på tide at gå på jagt efter min og min søsters kasse på min mors loft. Forhåbentlig uden mug og mus. Og i stedet med frisørsalon og burgerbar, hvis jeg husker korrekt;-)

  SvarSlet