onsdag den 30. maj 2012

Prosit

Der har stået små bobler ud af Mini Tvittens næse i dag, og Tvitten har rendt rundt med store 11-taller det meste af dagen, uhm. Jeg selv har også været en rigtig flittig bruger af kleenex de sidste par dage, så i dag tog vi en sygedag: Velkommen til snotland.

Tror desværre, at mit overskud på et tidspunkt må være røget ud med et af mine nys, så jeg har ikke været den über friske mor i dag med masser af overskud til leg og dansen på alle fire vægge. Krummer tæer, når jeg tænker på de lidt for mange nej'er i dag. En af de mere trælse var, da jeg hørte mig selv forbyde Tvitten at give de andre børn i børnehaven et ordentligt smæk bagi... Hun ville sådan set bare gøre det samme, som det Mor gjorde ved N fra yndlingsmødregruppen i formiddags, da vi overraskede hende bagfra, mens hun stod og ventede på en bus. Og fordi overskudsmor var taget på ferie, skulle underskudsmor prøve at forklare, hvornår det er sjovt at give et lille dap bagi, og hvornår det ikke er. Men det lykkedes ligesom ikke rigtigt for hende at formulere fuldendte sætninger. Så hun fik rodet sig ud i noget med, at lige præcis N synes, det er rigtig sjovt at blive smækket bagi af Mor... Den tog Tvitten til sig og mente også, at vennerne fra børnehaven ville synes, det kunne være sjovt. Og så gav hun underskudsmor en demonstration af, hvor hårdt sådan et klap skulle være. Det brød underskudsmor sig ikke om og så straks for sig, hvordan Tvitten ville få en horde af børnehavevenner efter sig, fordi Mor ikke havde kunnet styre sig tidligere i dag. Og således endte det med et totalforbud af klap bagi. Dumme, strenge Mor...

Indimellem trætheden og underskuddet fandt vi dog nogle hyggestunder. Bl.a. mens Mini Tvitten lå i barnevognen og sov. Da sneg Tvitten og jeg os på café og nød lidt kakao med flødeskum og en kop kaffe, som begge dele varmede i det grå og kolde vejr:-)


Råhygge på café


Picnic i stuen


Det blev også til lidt ekstra skærmtid i dag

4 kommentarer:

 1. Hahaha hvor skønt at dit slag fik bagslag. Måske burde jeg også have skældt dig lidt mere ud over at du smækkede mig en?

  SvarSlet
 2. Ja, måske...:-) Skal vi ikke bare sige, at det lidt er din skyld så...?

  SvarSlet
 3. Det ser hyggeligt ud. Fede plakater i baggrunden.

  SvarSlet
 4. Tak tak, Malene.
  Er stor fan af zoo og retro, så hvad er bedre end en kombi af de to ting?;-)

  SvarSlet