mandag den 28. maj 2012

Hip og endnu mere hurra

Vi har holdt fødselsdag igen. I går var det for C. Jeg havde planlagt, at jeg ville tvinge min upålidelige morgenkrop op før C i går og dække morgenbord og lave morgenmad og få pigerne til at synge med på en lille fødselsdagssang - prikken over i'et skulle så være et gyldent skær, som det de bruger i Cornflakes-reklamerne. Skulle dog nok have involveret pigerne i mine Morten Korch-planer. Det viste sig nemlig, at de havde fundet på deres egen version af en fødselsdagssang, som startede med, at Mini Tvitten gylpede 2 liter mælk op, og Tvitten brød ud i et GYYYYYLP. Så stakkels C. Som i stedet for at blive vækket til lyden af harmoni, duften af friskbrygget kaffe og lunt brød fra yndlingsbageren stod op til lugten af babygylp, hyperaktive børn klar til et bad og en kone, der mest af alt bare løb lidt småforvirret rundt om sig selv.

Resten af dagen var dog ren idyl. Med kaffe, grin og perleplader. Og frokost i gården med venner, rødternet dug og sommer og sol. Om eftermiddagen tog vi på spontan tur i Tivoli, bare os fire. Og prøvede Rasmus Klumps flyvende fisk og drager 673 gange. Gid man havde fødselsdag lidt oftere.

Tvitten bager fødselsdagskager


Vi tog et lille stykke af Tivoli med hjem... 

2 kommentarer:

  1. Årh det lyder hyggeligt - idyllen er ligesom aldrig der hvor man havde planlagt den skulle være, men godt den kan indfinde sig spontant. Og - jeg er så glad for at her endnu ikke ligger et indlæg og dagen derpå...

    SvarSlet
  2. Ha ha - det er kun fordi, jeg mangler ord for den dag!!;-)

    SvarSlet