mandag den 5. august 2013

Postkort

Kære Blog

Vi har været på en af de her helt fantastisk afhængighedsskabende ferier, hvor familien synes at være i zen. Hvor pulsen kommer helt ned, og dagene flyder stille sammen med tid til at lægge mærke til alle de små nuancer i pigernes udvikling. Tvitten har virkelig taget sin storesøsterrolle til sig og skal nok sørge for, at ingen gør Mini Tvitten fortræd. Og Mini Tvitten snakker og forklarer og øver sig i den grad på at udvide sit ordforråd og kan pludselig forstå mange flere af de ting, vi taler med hende om.

Det hele var dog ikke lyserødt fra starten, tør jeg vist godt sige. Og vi undgik ikke helt de klassiske, indledningsvise konflikter, som nogle gange opstår i spændingsfeltet mellem hverdag og ferie, når pulsen lige skal sættes ned i gear.

I hvert fald synes jeg, at det krævede et par ekstra dybe indåndinger at være den anerkendende forælder i konflikter om sovetider/tandbørstning/solcreme/is, når jeg lige selv skulle omstille mig fra hverdagsrutiner til den mere afslappede ferierytme.

Men heldigvis tog det ikke så lang tid, inden vi fandt det for os rigtige gear. Og vi har nydt at bo et sted med fin afstand til både natur og by og med plads til at tilgodese pigernes modsatrettede behov i form af middagslur og action.

Vi har klappet og set på rigtig mange dyr både på gården, hvor vi boede, og i den nærliggende Skåne Dyrepark. Vi har nydt et par besøg i hyggelige Malmø, hvor især Folkets Park var et hit hos pigerne med mulighed for tivoliture, frokost i det fri og badning i det fine soppebassin på en ekstra varm sommerdag. Vi har badet i den store sø tæt på gården, og vi har spist så mange is, som vi kunne. På de særligt dovne eftermiddage har hittet været vandkamp på gårdens store græsplæne, plukning af modne kirsebær og bare tumlen rundt med boldspil. I det hele taget har det været fantastisk bare at være alene sammen som firkløver om dagen og om aftenen at kunne give tosomheden fuld opmærksomhed under ledsagelse af sød hvidvin og lune aftener.

Vi landede tilbage i Danmark for nogle dage siden til strandture og hygge med naboer. Og vi er så heldige, at vi stadig har lidt ferie tilbage. Men det skal jeg nok sende et nyt postkort om lidt senere.

Kærlig hilsen
Pernille


Bondegård, dyr og friskplukkede kirsebær

Hyggelige MalmøIs, søer og strand

2 kommentarer:

  1. Åhr, hvor ser det skønt ud. Og hvor dejligt med postkort fra sommerlandet. Fortsat god ferie :)

    SvarSlet
  2. Hej Pernille,

    Jeg kom lige til at tænke på dig (underligt eftersom vi aldrig har mødt hinanden) Men det er jo på grund af det her skoleværk. Vi har lige fået brev om optagelse. Starter jeres pige også her til sommer? O

    SvarSlet