fredag den 19. april 2013

Der er intet som...

... lidt alenetid med sin store pige på fire (tre-kvart, bevares) år. Så kan man nemlig give sig hen til snak om børnehaveliv, friske buler i panden og bål på legepladsen, mens man går hen til lægen.

Man kan også være den nøje udvalgte, der får lov at fjerne et plaster fra øret, så sygeplejersken kan fjerne lørdagens sting. Og være den, der skal undgå at kaste op, fordi plasteret har sat sig rigtig godt fast i hår og et sår, der endnu ikke er helet. Og samtidig forundres over, hvor cool et barn, man har, som snakker sig igennem seancen og mest er fokuseret på de tyggegummier, der står placeret i vindueskarmen.

Og som et ekstra plus kan man sammen tyvstarte på weekendsukkeret ved at gå på café, inden vi henter Mini Tvitten for at tage på legeplads - hvor det kan ske, at nogen kommer til at overdænge andre med vand, fordi man bliver kæk med en spand vand i hånden.

Man skal huske at have lidt alenetid med sin store pige engang imellem.
10 kommentarer:

 1. Det er så rigtigt og vigtigt - alenetid med storetrutten, er luksus for alle - her i huset nyder vi det os' engang imellem

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, kan godt forestille mig, at det må være ekstra rart for Karoline, når hun til daglig har hele to små søskende at tage hensyn til;)

   Slet
 2. Hyggeligt med sådan en stund :)

  Og sikke en total sej datter (og mor) der klarer sådan et stunt så overskudsagtigt! Uh, jeg gruer mig for første tur på skadestuen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, tak for de søde ord om datter og mor (selvom jeg nu ikke følte mig super tjekket i situationen og gik fra lægen med store svedpletter og en usund høj puls...). Krydser fingre for, at I undgår ture på skadestuen!

   Slet
 3. Det lyder fantastisk - alenetid med de mennesker, man elsker højest er så vigtigt. Hav en skøn weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også fantastisk, tak:) Og er det ikke sjovt, hvor meget man er kommet til at værdsætte alenetid, efter barn 1 (og 2 og 3 og ...) har indtaget verden?

   Slet
 4. Alenetid med ens børn hver for sig er guld værd!

  SvarSlet
 5. Åh ja, alenetid med store piger på 4 tre-kvart er det bedste! Jeg kan også anbefale biograf- og frisørbesøg på to-mandshånd :)
  Jeg synes at det er lidt tankevækkende, hvordan det pludselig er blevet det letteste i verden kun at være mor til én (for en stund) efter at man er blevet mor til to :)

  God weekend til jer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. So true, Mette. Og mon ikke, at forældre til tre tænker det samme, når de for en stund kun er forældre til to?!;) I hvert fald er det dejligt, når man indimellem kan give sin fulde opmærksomhed til den ene. Frisørbesøg på tomandshånd har vi kun prøvet én gang. Men det var et stort hit, så det skal vi snart igen (måske kombineret med en biograftur;)).

   Håber også, I har nydt weekenden:)

   Slet