torsdag den 20. december 2012

Julehilsner, der varmer og smager så fuglene synger!


Der lå nogle hilsner i postkassen i går, som var fyldt med sødme og varme og juleri. Den ene var et julekort fra Søster og familien i USA. Vi får dem heldigvis at se lige om lidt, når der er dømt juleferie med familiebesøg, konfekt og børn, der er så spændte, at de får ondt i deres maver og hænger i gardinerne. Alligevel holder Søster traditionen i hævd og sender hvert år de sødeste analoge hilsner, og det er noget, der varmer. Især når de indeholder budskabet om en mulig udstationering tættere på landet!

Og så var der den anden hilsen. Som ovenikøbet smagte himmelsk! Det var en pakke fra Østfronten indeholdende nogle meget, meget velduftende, velsmagende og krydrede pebernødder, der gjorde det umuligt for mig ikke straks at dyppe hovedet ned i skålen, så jeg til sidst var nødt til at gemme den væk fra både mig selv og Tvitten (der også mente, det var passende ulvetimeguf). Så tusind, tusind tak, Østfronten, fordi du forbarmede dig over mine suk efter dine og Søsterlils pebernødder! De gjorde lykke herhjemme:)

2 kommentarer:

  1. Velbekomme :) Dejligt, de faldt i god smag. Det er altså også en god opskrift, den dér svenske olde/moster/tante-éen. (Men den er stadig hemmelig. Det lovede jeg)
    Analoge julebreve er så skønne. Jeg sender omkring 30 afsted hvert år til familie og venner. Og de er særligt gode, når de indeholder gode nyheder som dit gjorde.

    SvarSlet
  2. Godt gået med de 30 årlige julekort - det er en god tradition, som jeg selv burde være lidt bedre til at holde i hævd. Det er jo en meget god anledning til at sende folk lidt glæde og til at kigge tilbage:) Mht sidstnævnte så har jeg dog heldigvis også bloggen til at scrolle lidt rundt i 2012;)

    SvarSlet