tirsdag den 16. oktober 2012

Ready, set, Mini Tvitten!

"Og så skal I også tænke på at babysikre jeres hjem", sagde sundhedsplejersken for en måneds tid siden og kastede et (hentydende?) blik over på ledningehelvedet ved de nyopsatte reoler. "Ja, for Mini Tvitten beynder jo snart at kravle", fortsatte hun, da C og jeg ikke rigtigt responderede med andet end et jysk "jow, jow". Bevares, vi ved da godt, at babyer ikke må bide i ledninger og børste tænder med toiletbørsten. Men vi var bare ikke helt nået til de bekymringer endnu, fordi  Mini Tvitten i lang tid mest af alt bare har lignet en lille hval strandet i vandkanten, som baskede lidt med halen fra tid til anden (imens hun spruttede veltilfreds og ikke lignede en, der havde travlt med at komme fremad).

Men i weekenden skete det så: Mini Tvitten fandt ud af at arme og ben kan koordineres. Vi er endnu  ikke ude i en rendyrket krydskravl, men hun har fundet ud af at skubbe fra med det ene ben (det andet hænger mest på som dødvægt), mens armene bruges på at hive sig fremad. Og voila! Mini Tvitten er klar til eventyr. Det betyder så også, at C og jeg skal til at gennemgå vores hjem for baby-death traps og holde øje med at Mini Tvitten ikke går på rov i storesøsterens Barbie-habengut.

Denne minepæl i Mini Tvittens historie var vi i øvrigt så heldige at kunne dele med Farmoren og K. De var nemlig på besøg i weekenden, og det betød i praksis is til Tvitten, gedigen hygge med udflugt til bl.a. Post & Telemuseet og mangefold grin og varme.Attack of the crawling baby

Søndagshygge på Post & Telemuseet


2 kommentarer:

  1. Eventyrbaby! Tillykke med fremskridtet (trods dødvægtsben - sgudda ret imponerende alligevel, at komme fremad med sådan et) - og god vind med børnesikringen. Kæreste er helt sikker på, at Bean kravler lige om lidt. Jeg tænker, der går et par måneder endnu!

    SvarSlet
  2. Tak tak:-) Vi arbejder på sagen. Og hey - det kan da godt være, at Bean kravler lige om lidt!? Noget tyder i hvert fald på, at der er gang i hende;-)

    SvarSlet